Transleatme


Boiled horse meatballs with horseradish by Harris Kondosphyris
December 5, 2008, 9:27 am
Filed under: Uncategorized

 

134Artist: Harris Kondosphyris                                           Photographer: Aggelos Kaltsis

 

 

Κάνουμε κιμά ένα κομμάτι λάπα αλόγου και το πλάθουμε με ψιλοτριμμένο horseradish, σβώλους ταπιόκας, ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι. Προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια στο βραστό νερό με ψιλοκομμένο αγγούρι, κολοκύθι και μια χούφτα σβώλους ταπιόκας.

Αυγολέμονο χωρίς αυγά

Αν θελήσουμε να αυγοκόψουμε τη σούπα, προσθέτουμε ολόκληρο το κολοκύθι να βράσει στο νερό. Το βάζουμε βρασμένο σε ένα πολυμίξερ και το δουλεύουμε με αλάτι, λεμόνι, ελαιόλαδο και φρέσκο τζίντζερ. Όταν δέσει και φουσκώσει το μείγμα, το αναμειγνύουμε στη σούπα.

Make mincemeat by a piece of horse and squash it with horseradish, dollops of tapioca, parsley, salt. Add the horse meatballs into the boiled water along with cucumber, courgette and a handful of tapioca’s dollops.

Avgolemono (Egg Lemon) sauce without eggs

If you want to have Egg Lemon sauce in the soup, first boil the entire courgette with the meatballs. Then put the boiled courgette into a blender and whisk with salt, lemon, olive oil and fresh ginger. When the mixture thickens enough, pour it in the soup.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: